Τεχνική υποστήριξη

Η IL VERO TOP έχει βάλει στόχο να καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες προσφέροντας, εκτός από την πώληση μηχανών καφέ, άμεση και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Το τμήμα SERVICE της IL VERO TOP συντηρεί και επισκευάζει όλες τις μηχανές espresso που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο αλλά και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών, αποκαθιστά βλάβες σε όλο το φάσμα των επαγγελματικών μηχανών καφέ.

Στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται στον χώρο σας, γίνεται άμεση αντικατάσταση μηχανής espresso στον επαγγελματικό σας χώρο με δική μας μηχανή.

Η άρτια εκπαιδευμένη & εξειδικευμένη ομάδα SERVICE της εταιρείας μας, θα σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.

Όποιο θέμα και αν αντιμετωπίζετε με τη μηχανή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός από την ομάδα της IL VERO TOP θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει στη μέγιστη απόδοση των δυνατοτήτων της επαγγελματικής μηχανής καφέ της επιχείρησή σας.

Ενδιαφέρεσαι για service μηχανής;