La Tosteria

La Tosteria – Οικογενειακό ψηστήρι με ιστορία απο το 1902

Επισκεπτόμαστε συνεχώς τις καλύτερες περιοχές καφέ στον κόσμο, αναζητώντας πάντα μικρές φυτείες όπου οι αγρότες βάζουν όλο το πάθος τους σε κάθε βήμα της επεξεργασίας, χειριζόμενοι τα ευαίσθητα φρούτα του καφέ τους με φροντίδα και αγάπη. Έτσι, μόνο παρτίδες που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και μπορούν να κινήσουν τις αισθήσεις μας θα γίνουν μέρος της επιλογής μας.

Επιλέγοντας πράσινο καφέ

Η επιλογή των φυτειών πραγματοποιήθηκε από την La Tosteria με την πάροδο των ετών και μετά την επίσκεψη στην Τζαμάικα, κατά την οποία επαληθεύτηκαν η γεωγραφική διάταξη, οι μέθοδοι καλλιέργειας και συγκομιδής, οι τεχνικές επεξεργασίας μερικών από τις καλύτερες φυτείες.
Δείγματα παρτίδων καφέ που παράγονται ετησίως αποστέλλονται από αυτούς τους επιλεγμένους παραγωγούς ή εμπόρους που τους εκπροσωπούν (εξουσιοδοτημένους και ελεγχόμενους από το C.I.B.) μεταφορείς ταχείας κυκλοφορίας στη La Tosteria σε μικρούς σάκους βάρους 200-250 γραμμαρίων.

Η επιλογή των παρτίδων καφέ ακολουθεί la Tosteria με ιδιαίτερη προσοχή. Από την άποψη του καβουρδιστή, αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή κατά την οποία επιλέγεται ο καφές, ο οποίος θα πωλείται στους πελάτες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Ο τζαμαϊκανός καφές, όπως και κάθε καφές, είναι ένα γεωργικό προϊόν του οποίου η ποιότητα επηρεάζεται από τις κλιματικές διαφορές, δεδομένου ότι τα Blue Mountains διέπονται από ένα μικροκλίμα που ποικίλλει ελαφρώς από έτος σε έτος στην ποιότητα του καφέ, οπότε είναι απαραίτητο να δοκιμάζετε τον καφέ από διαφορετικές φυτείες κάθε χρόνο και να αναζητάτε τον καλύτερο καφέ.

Έμπειρη και ενθουσιώδης ομάδα
Ισχυρό και κοινό είναι το πάθος που διαδίδουν ο Fabio και ο Fabrizio Neri, οι σημερινοί ιδιοκτήτες της εταιρείας, οι οποίοι καθοδηγούν τις επιχειρηματικές αποφάσεις αξιοποιώντας νέους και δυναμικούς υπαλλήλους που αποτελούνται από κίνητρα και είναι ανοιχτοί στον κόσμο των ιδεών και της έρευνας.

Η σαφήνεια επιλογής διευκολύνει την κατανόηση των στόχων και δίνει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν, εκφράζοντας παράλληλα πάθος και ισχυρή θέληση για την επίτευξη της αποστολής της εταιρείας μέσω της καθημερινής εργασίας.

Πιστοποίηση
Η La tosteria είναι μέλος της SCA

Η SCA, συντομογραφία της Specialty Coffee Association, είναι η κορυφαία μη κερδοσκοπική ένωση στον κόσμο που δραστηριοποιείται στον τομέα του καφέ, εκπροσωπώντας χιλιάδες επαγγελματίες: εισαγωγείς, καβουρδιστές, baristas, κατασκευαστές εξοπλισμού. Κάθε μέλος του Συνδέσμου μοιράζεται τις εμπειρίες και τα πάθη του με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας επαγγελματιών και λάτρεις του καφέ, μιας παγκόσμιας ομάδας εμπειριών και ταλέντων που συνεργάζονται για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον. Ο σύλλογος διοργανώνει τοπικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που υποστηρίζονται από το παγκόσμιο δίκτυο κάθε μεμονωμένης χώρας.

Βλέπετε 1–16 από 17 αποτελέσματα